Ofta Ställda
Frågor

Hittade du inte ditt svar?

Vi är här för att hjälpa dig!

Kontakta oss

"Du kan hitta ingredienserna som används på varje produktsida. Alla ingredienser som valts ut för användning i QLEANTABs produkter är inte skadliga för dig, miljön eller vår planet."

Ja. Alla våra produkter är tillverkade utan flyktiga organiska föreningar (VOC) och är därför säkra att använda runt barn. Som med alla rengöringsprodukter bör produkterna dock aldrig lämnas inom räckhåll för barn utan tillsyn.

Även om våra tabletter aldrig bör lämnas inom räckhåll för barn eller husdjur, är de alla tillverkade utan flyktiga organiska föreningar (VOC) och är därför säkra att använda runt husdjur och djur.

Ja. QLEANTAB produkter använder inga animaliska biprodukter, alla våra ingredienser är veganska och håller på att certifieras.

NEJ! Alla våra råvaror och leverantörer är noggrant utvalda för att säkerställa att de inte förekommit djurförsök i något led, och vi håller på att certifiera våra produkter med Leaping Bunny-certifieringen.

Ja. Varje QLEANTAB-produkt är pH-anpassad för att säkerställa att den är så effektiv som möjligt, baserat på ytan och typen av rengöring den är framtagen för.

Absolut. Om du bara vill köpa QLEANTAB-tabletter kan du hitta dem i refills/relevanta länkar på vår hemsida.

Ja, alla våra produkter består av ingredienser som är 100 % biologiskt nedbrytbara. Dessutom bryts över 90 % av dessa, beroende på produkt, ner biologiskt inom 30 dagar.