För vår planet och en ljusare framtid.

Ge dig ut på en resa med QLEAN NATION för att forma en hållbar framtid för vår planet och kommande generationer. Genom att gå med i vår gemenskap spelar du en avgörande roll för att främja miljövälbefinnande. Tillsammans kan vi göra en positiv påverkan och omfamna miljömedvetna metoder, vilket säkerställer en grönare, hälsosammare morgondag.

Ditt medlemskap i QLEAN NATION innebär ett åtagande för en renare, mer hållbar värld och skapar varaktig förändring till förmån för alla.

En kort Introduktion

QLEAN NATION har sina rötter i QLEANTAB, vårt systerbolag och vår drivkraft.

Vårt gemensamma mål: att hitta innovativa lösningar på plast-, luft- och vattenföroreningar, att vända den skadliga miljöpåverkan på vår planet till en positiv påverkan och inspirera personer i alla åldrar till att omfamna en hållbar livsstil i harmoni med naturen.

Som stolt medlem av QLEAN-familjen sträcker sig vår verksamhet bortom miljövänliga produkter. QLEAN NATION ägnar sig åt att bevara vår planet för kommande generationer.

Utforska våra initiativ, inklusive Planet Hero Awards, som stöder unga innovatörer och Eco Camp, som inspirerar ungdomar till att känna samhörighet med naturen.

Genom QLEAN NATION Retail Partnerships och samarbeten inom CSR (företags sociala ansvar), gör vi en betydande påverkan på planetens hälsa och välmående. Gå med oss i vår resa mot en renare, grönare framtid.

Miljöengagemang

Vi förespråkar planetens välmående genom innovativa lösningar och utbildning.

Hållbar Livsstil

Vi främjar miljömedvetna val för individer och samhällen.

Samhällsengagemang

Vi främjar ett globalt nätverk av likasinnade individer engagerade för en renare miljö.

Företagsansvar

Vi samarbetar med företag för att driva positiva miljöförändringar.

Börja ditt QLEAN-äventyr med oss!

Ge dig ut på ditt QLEAN-äventyr med oss! Anslut dig till oss för att bevara vår planet genom miljövänliga projekt och initiativ. Tillsammans gör vi en positiv påverkan på miljön för en hållbar framtid.

Investera i din framtid

Ta det första steget mot en ljusare och mer hållbar framtid.

Planet Hero Awards

Årligen arrangeras utmärkelser som är öppna för alla 15-18-åringar i Sverige att söka. Priserna tilldelas personer med en miljövänlig affärsidé, produkt, uppfinning eller koncept.

Vi erbjuder möjligheten att vinna pengar och stöd för att förverkliga sin idé kommersiellt, med fokus på tre huvudsakliga områden: Samhälle, Planet och Ekonomisk Vinst.

Målet är att uppmuntra unga människor att förverkliga sina drömmar genom att ge dem vägledning och stöd längs deras resa.

Pair large text with an image to tell a story, explain a detail about your product, or describe a new promotion.

  • Enkel och kostnadsfri ansöknings- och inskickningsprocess

  • Mentorskap erbjuds till alla finalister

  • En vinnare kommer att väljas ut, med ytterligare priser som tilldelas för Innovation och Påverkan.

  • Vinnarna kommer att få löpande affärsrådgivning och stöd, samt ekonomiskt stöd.

Vill du bli en av våra Planetens Hjältar?

Vi samarbetar med 'planetens hjältar' över hela världen och erbjuder dig möjligheten att vinna ett exklusivt pris!

Vårt QLEAN NATION Eco Camp är en transformerande upplevelse utformad för barn och ungdomar mellan åldrarna
13 till 17 år. Här erbjuder vi en berikande, rolig och utbildande resa som går utöver traditionella läger.

Vad vi Erbjuder

Fördjupa dig i naturen, få insikt om miljön på vår unika lägerplats, vilket främjar en djupare koppling till miljön och bevarandet.

Engagera dig i praktiskt lärande genom aktiviteter och workshops som lär ut praktiska metoder för att effektivt bevara vår naturliga värld.

Främja miljöansvar, ge ungdomar möjlighet att bli miljömedvetna ledare och forma en hållbar framtid för kommande generationer.

Redo att ansluta dig till äventyret?

Anmäl dig här för att säkra din plats och ge dig ut på en resa som inte bara kommer att berika din förståelse för miljön, utan också skapa livslånga minnen.

Eco Camp

QLEAN NATION
Eco Adventure Camp

Välkommen till WeQlean

Vårt initiativ för att ge tillbaka till samhället.

Vi förstår att inte alla har möjlighet att bekosta professionella hemstädtjänster. Det är här vi kommer in i bilden genom att erbjuda gratis hemstädning för 1-2 familjer i behov varje månad.

Vi tror att ett rent och välskött hem kan göra skillnad i någons liv, och vi är engagerade i att göra det till verklighet för familjer i behov. Se på det som vårt sätt att göra en positiv skillnad - med ett rent hem åt gången.